Wednesday, April 20, 2016

Apa Itu Taj Money Lab Essence??

Assalamualaikum semua 

kali ni aku nak share produk kulit yang best sangat bila pakai, tak melekit, tak berminyak yang penting tiada bahan kimia. Nama diberi Taj Money Lab Essence. Produk ni telah diuji selama dua tahun sebelum ianya dilancarkan atau dikeluarkan kepada para pengguna di luar sana.

sudah semestinya telah diuji keatas semua jenis kulit. Termasuklah kulit sensetif, kulit muka berjerawat, kulit muka yang berkedut dan kulit kusam. Semuanya telah menerima impak yang sangat positif. yang mana Taj Money ni mampu merawat semua kulit yang bermasalah dalam masa seminggu sahaja.



Bagi yang ada jerawat batu, jerawat nasi sangat sesuai pakai Taj Money ni. sebab apa?? Taj Money Lab Essence ni mampu kejutkan jerawat korang dalam masa 24 jam. Haaa, bakal-bakal pengantin kat luar tu, tunggu apa lagi?? serbu cepat Taj Money ni.. Baru la nampak flawless sikit masa majlis nanti. Tak ke cantik masa kawin nanti?? Tak payah nak tempek bedak tebal-tebal. Huhu

TajMoney Lab Essence diperkaya dengan VITAMIN dan KHASIAT bagi :
🌸* Menyerlahkan seri wajah.

***🌸* Menanggalkan kekotoran pada kulit, minyak, sel kulit mati, parut jerawat & jeragat serta pelbagai           jenis penyakit kulit.

🌸* Mengandungi Vitamin C & E membantu melembutkan kulit & awet muda.

🌸* Menjadikan kulit lebih cerah, halus & tegang tanpa pengelupasan.

🌸* Menanggalkan kesan makeup pada kulit muka.
🌸* Menyejukkan kulit dan mengatasi masalah kulit tidak sekata.
🌸* Sesuai untuk semua jenis kulit wanita & lelaki, kanak-kanak serta orang yang mempunyai masalah        kulit wajah.
🌸* Sesuai digunakan untuk mereka yang menghadapi masalah kulit dan resdung.

TESTIMONI : 

1: MAMPU HILANGKAN KEDUTAN MUKA




2: PUDARKAN PARUT JERAWAT / JERAWAT

3: KULIT KUSAM




Jadi?? dapat segera sebelum terlambat .. haaaa, bagi pengetahuan korang semua, kami akan membuka booth di MEET FESTIVAL 2016, Shah Alam. Apa lagi, save the date yeaaa... boleh dapatkan Taj Money lab Essence direct dengan kami kat Festival tu nanti.. Korang boleh cari booth Taj Money di tapak 142, dekat dengan main stage yeaaa.. huhu.. see you there







Bagi yang tak dapat nak join Meet Festival tu, haaaa, jangan risau, korang boleh order je kat agent berdaftar. Boleh terus whatsapp kat nombor yang tertera kat bawah tu..

whatsapp : IDAYU 0185770177 (AGEN BERDAFTAR)
facebook : https://www.facebook.com/TajMoney-Damansara_STM001-1765885583639445/?fref=ts


see you there yoooo

thanks for reading 

saranghae (LOVE)



Wednesday, March 16, 2016

Welcome 2016

Assalammualaikum 

ni 1st entry aku kat blog ni yang sekian lama dah berhabuk, berkarat, bersepah dan segala ber-ber yang lain. Agak-agak ada tak orang tanya kenapa aku dah lama x hupdet blog ni?? macam tak dak ja.. ok bye (nada iklan D'Herbs sambil lambai tangan)

memandangkan ni entry aku yang pertama, meh sini nak bagi satu lagu... haha tetiba pulokkkk

"kenangan bagai mengejar mentari, 
 terbakar debunga kasturi,
 apakah tandanya yang tersembunyi,
dibalik rahsia semalam"


walaupun 2015 dah melabuhkan tirai, tapi aku still rasa macam tahun 2015 lagi #ayatpoyo. Yang iyanya tak boleh nak terima yang umur dah meningkat tapiiiiiiiii apa yang penting adalah muka kekal mcm budak-budak .. tapiiiii, orang dah tak tanya da tingkatan berapa. tapi orang dok kalut tanya bila nak kawin. wellll, soklan paling femes dalam kalangan orang tua kat kampung tapiiii bukan yang tua ja, yang muda pun kalut tanya bila nak kawin.. btw hello, ang nak sponsor aku ka?? yang dok kalut sangat nak tanya tu haaaaa.. #sentap 

apa-apa pun, kentalkan minda, tebalkan dompet, comeikan muka, hati mau kental beb.. 2020 dah makin hampir, kalut nak ligan wawasan 2020, wawasan 2015 pun tak terlaksana lagi.. tidakkkk

"In my dreams, you with me
will be everything I want it's to be
in from there who knows
maybe this will be the night that we kiss for the first time
or it's that just me and my imagination"


#MISI #MENCARI #KERJA

saranghae (LOVE)

thanks for reading 


Wednesday, April 20, 2016

Apa Itu Taj Money Lab Essence??

Assalamualaikum semua 

kali ni aku nak share produk kulit yang best sangat bila pakai, tak melekit, tak berminyak yang penting tiada bahan kimia. Nama diberi Taj Money Lab Essence. Produk ni telah diuji selama dua tahun sebelum ianya dilancarkan atau dikeluarkan kepada para pengguna di luar sana.

sudah semestinya telah diuji keatas semua jenis kulit. Termasuklah kulit sensetif, kulit muka berjerawat, kulit muka yang berkedut dan kulit kusam. Semuanya telah menerima impak yang sangat positif. yang mana Taj Money ni mampu merawat semua kulit yang bermasalah dalam masa seminggu sahaja.



Bagi yang ada jerawat batu, jerawat nasi sangat sesuai pakai Taj Money ni. sebab apa?? Taj Money Lab Essence ni mampu kejutkan jerawat korang dalam masa 24 jam. Haaa, bakal-bakal pengantin kat luar tu, tunggu apa lagi?? serbu cepat Taj Money ni.. Baru la nampak flawless sikit masa majlis nanti. Tak ke cantik masa kawin nanti?? Tak payah nak tempek bedak tebal-tebal. Huhu

TajMoney Lab Essence diperkaya dengan VITAMIN dan KHASIAT bagi :
🌸* Menyerlahkan seri wajah.

***🌸* Menanggalkan kekotoran pada kulit, minyak, sel kulit mati, parut jerawat & jeragat serta pelbagai           jenis penyakit kulit.

🌸* Mengandungi Vitamin C & E membantu melembutkan kulit & awet muda.

🌸* Menjadikan kulit lebih cerah, halus & tegang tanpa pengelupasan.

🌸* Menanggalkan kesan makeup pada kulit muka.
🌸* Menyejukkan kulit dan mengatasi masalah kulit tidak sekata.
🌸* Sesuai untuk semua jenis kulit wanita & lelaki, kanak-kanak serta orang yang mempunyai masalah        kulit wajah.
🌸* Sesuai digunakan untuk mereka yang menghadapi masalah kulit dan resdung.

TESTIMONI : 

1: MAMPU HILANGKAN KEDUTAN MUKA




2: PUDARKAN PARUT JERAWAT / JERAWAT

3: KULIT KUSAM




Jadi?? dapat segera sebelum terlambat .. haaaa, bagi pengetahuan korang semua, kami akan membuka booth di MEET FESTIVAL 2016, Shah Alam. Apa lagi, save the date yeaaa... boleh dapatkan Taj Money lab Essence direct dengan kami kat Festival tu nanti.. Korang boleh cari booth Taj Money di tapak 142, dekat dengan main stage yeaaa.. huhu.. see you there







Bagi yang tak dapat nak join Meet Festival tu, haaaa, jangan risau, korang boleh order je kat agent berdaftar. Boleh terus whatsapp kat nombor yang tertera kat bawah tu..

whatsapp : IDAYU 0185770177 (AGEN BERDAFTAR)
facebook : https://www.facebook.com/TajMoney-Damansara_STM001-1765885583639445/?fref=ts


see you there yoooo

thanks for reading 

saranghae (LOVE)



Wednesday, March 16, 2016

Welcome 2016

Assalammualaikum 

ni 1st entry aku kat blog ni yang sekian lama dah berhabuk, berkarat, bersepah dan segala ber-ber yang lain. Agak-agak ada tak orang tanya kenapa aku dah lama x hupdet blog ni?? macam tak dak ja.. ok bye (nada iklan D'Herbs sambil lambai tangan)

memandangkan ni entry aku yang pertama, meh sini nak bagi satu lagu... haha tetiba pulokkkk

"kenangan bagai mengejar mentari, 
 terbakar debunga kasturi,
 apakah tandanya yang tersembunyi,
dibalik rahsia semalam"


walaupun 2015 dah melabuhkan tirai, tapi aku still rasa macam tahun 2015 lagi #ayatpoyo. Yang iyanya tak boleh nak terima yang umur dah meningkat tapiiiiiiiii apa yang penting adalah muka kekal mcm budak-budak .. tapiiiii, orang dah tak tanya da tingkatan berapa. tapi orang dok kalut tanya bila nak kawin. wellll, soklan paling femes dalam kalangan orang tua kat kampung tapiiii bukan yang tua ja, yang muda pun kalut tanya bila nak kawin.. btw hello, ang nak sponsor aku ka?? yang dok kalut sangat nak tanya tu haaaaa.. #sentap 

apa-apa pun, kentalkan minda, tebalkan dompet, comeikan muka, hati mau kental beb.. 2020 dah makin hampir, kalut nak ligan wawasan 2020, wawasan 2015 pun tak terlaksana lagi.. tidakkkk

"In my dreams, you with me
will be everything I want it's to be
in from there who knows
maybe this will be the night that we kiss for the first time
or it's that just me and my imagination"


#MISI #MENCARI #KERJA

saranghae (LOVE)

thanks for reading