jom klik iklan ni mesti syok punye

Tuesday, May 15, 2012

Top 5 Blogger Aku Admire

Assalamualaikum semua
hai hai hai hari ni mood agak baik untuk kemaskini blog aku .. haha ...

malam semalam tengah dok usha usha facebook kan pastu tengok tengok cik IRINE kita ni up load kad kawin .. perh memang cantik giler la ... dah macam kulit filem lagi dah .. cantik menarik tertarik kau memang da boooooom kedebaboom ... haha ... so kalau korang tengok macam mana kad kawin IRINE ni korang boleh tengko kat fan page IRINE ... so dalam dok tengok gambar gambar tu semua aku terpikir sekejap erm ... tttoooottttt ... blur ... ok ok aku selalu gak tengok blog diorang ni ... so bagi aku best sangat dan easy going la kan ... senang baca , senang faham dan kadang-kadang menarik jugak ... sometime gamabr yang diorang up load tu pun menarik .. dan cantik sangat ... (erm aku pun nak jadi macam diorang jugak la ... ) tapi aku tau tak semua orang sama kan ... ok la ...nak jugak tiru sikit sikit ...haha ... lawak jerk okey ...

blog IRINE salah satu yang aku memang suka suka suka sangat baca ... aku follow blog 
IRINE NADIA masa aku form 5 kalau tak silap aku ...masa tu blog dia kuar kat majalah YEZZ!! pastu aku terus terdetik kat hati yang aku pun nak ada jugak blog ... bukan nak meniru tapi sekadar nak kongsi apa yang ada difikiran jer .. disamping meluahkan pandapat dan pandangan ... so bagi yang tak penah bertandang kat blog IRINE boleh KLIK SINI ...

next blogger yang aku minat jeng jeng jeng ...KAK FATIN LIYANA ... aku penah buat entry pasal aka kita sorang ni hah kalau belum baca TEKAN SINI ...kak FATIN ni doktor tau ...tapi cara penulisan dia memang best la ... BACA SINI ... aku follow blog kak FATIN bila erk ??? hurm jap nak pikir ..aku rasa tahun lepas ... dan baru-baru ni kak FATIN kita keluar kat TV3 ngan TV9 .. aku dah tengok dah suara kak FATIN memang lembut habis la ...hurm  jelez you ...

 next ... ni korang kenal tak ? meh aku kenalkan ..ni kak FARAH LEE isteri kepada 
ALLY ISKANDAR .. hah macam kenal tak ? hah tak dapat nak cam ? ok la nak senang KLIK SINI la ... ok ... kak FARAH ni study luar negara tau kat KOREA pulak tu ... haih jelez jelez jelez ...

ni pulak KAMARIA HANA ... pemilik kepada yayahana.blogspot.com ... cantik you ... kacukan melayu cina ...nak tau lebih KLIK SINI yer ... hehe ... T_T

last blogger yang aku follow ... jeng jeng jeng ... kak HANIS ZALIKHA ... model yang sangat cantik uuoolllsss ... meh terjah blog dia ... KLIK SINI ...

aku sebenarnya bukan malas nak taip tapi ..... kalau nka bercerita pasal semua blogger ni sampai esok pun tak kan habis ... betul tak ???  so korang pun rajin rajin la menerjah blog-blog ni semua yerk ...

ok bubui

see you next time

sarangae(LOVE)

6 comments:

  1. lelaki ini : a'ah tau x pe ... semua cntk2 ...
    muja : sama la kita ...T_T
    myrah : saya pown da follow awak balik ..

    ReplyDelete
  2. cantik ke marya hana tu? mana ada. HAHAHAH.

    dia tu kacuk melayu cina tapi rupa macam India muslim je.

    ReplyDelete
  3. hah ?? nakal la bella lim ni .. haha ... jelez la tu kan ... T_T

    ReplyDelete

Tuesday, May 15, 2012

Top 5 Blogger Aku Admire

Assalamualaikum semua
hai hai hai hari ni mood agak baik untuk kemaskini blog aku .. haha ...

malam semalam tengah dok usha usha facebook kan pastu tengok tengok cik IRINE kita ni up load kad kawin .. perh memang cantik giler la ... dah macam kulit filem lagi dah .. cantik menarik tertarik kau memang da boooooom kedebaboom ... haha ... so kalau korang tengok macam mana kad kawin IRINE ni korang boleh tengko kat fan page IRINE ... so dalam dok tengok gambar gambar tu semua aku terpikir sekejap erm ... tttoooottttt ... blur ... ok ok aku selalu gak tengok blog diorang ni ... so bagi aku best sangat dan easy going la kan ... senang baca , senang faham dan kadang-kadang menarik jugak ... sometime gamabr yang diorang up load tu pun menarik .. dan cantik sangat ... (erm aku pun nak jadi macam diorang jugak la ... ) tapi aku tau tak semua orang sama kan ... ok la ...nak jugak tiru sikit sikit ...haha ... lawak jerk okey ...

blog IRINE salah satu yang aku memang suka suka suka sangat baca ... aku follow blog 
IRINE NADIA masa aku form 5 kalau tak silap aku ...masa tu blog dia kuar kat majalah YEZZ!! pastu aku terus terdetik kat hati yang aku pun nak ada jugak blog ... bukan nak meniru tapi sekadar nak kongsi apa yang ada difikiran jer .. disamping meluahkan pandapat dan pandangan ... so bagi yang tak penah bertandang kat blog IRINE boleh KLIK SINI ...

next blogger yang aku minat jeng jeng jeng ...KAK FATIN LIYANA ... aku penah buat entry pasal aka kita sorang ni hah kalau belum baca TEKAN SINI ...kak FATIN ni doktor tau ...tapi cara penulisan dia memang best la ... BACA SINI ... aku follow blog kak FATIN bila erk ??? hurm jap nak pikir ..aku rasa tahun lepas ... dan baru-baru ni kak FATIN kita keluar kat TV3 ngan TV9 .. aku dah tengok dah suara kak FATIN memang lembut habis la ...hurm  jelez you ...

 next ... ni korang kenal tak ? meh aku kenalkan ..ni kak FARAH LEE isteri kepada 
ALLY ISKANDAR .. hah macam kenal tak ? hah tak dapat nak cam ? ok la nak senang KLIK SINI la ... ok ... kak FARAH ni study luar negara tau kat KOREA pulak tu ... haih jelez jelez jelez ...

ni pulak KAMARIA HANA ... pemilik kepada yayahana.blogspot.com ... cantik you ... kacukan melayu cina ...nak tau lebih KLIK SINI yer ... hehe ... T_T

last blogger yang aku follow ... jeng jeng jeng ... kak HANIS ZALIKHA ... model yang sangat cantik uuoolllsss ... meh terjah blog dia ... KLIK SINI ...

aku sebenarnya bukan malas nak taip tapi ..... kalau nka bercerita pasal semua blogger ni sampai esok pun tak kan habis ... betul tak ???  so korang pun rajin rajin la menerjah blog-blog ni semua yerk ...

ok bubui

see you next time

sarangae(LOVE)

6 comments:

  1. lelaki ini : a'ah tau x pe ... semua cntk2 ...
    muja : sama la kita ...T_T
    myrah : saya pown da follow awak balik ..

    ReplyDelete
  2. cantik ke marya hana tu? mana ada. HAHAHAH.

    dia tu kacuk melayu cina tapi rupa macam India muslim je.

    ReplyDelete
  3. hah ?? nakal la bella lim ni .. haha ... jelez la tu kan ... T_T

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...